Hyppää sisältöön
Nuoret istuvat nuotiopaikalla ja paistavat vaahtokarkkeja

Vuokatti

Tervetuloa opiskelemaan hyvinvoinnin, liikunnan tai urheilun ammattilaiseksi Kainuun ammattiopiston Vuokatin kampukselle, Vuokatti Sport Academyyn. Vuokatissa koet huippu-urheilun sykkeen ja nautit aktiivisesta opiskelijan arjesta. Ympäristömme on täynnä liikkumisen iloa ja mahdollisuuksia niin sisä- kuin ulkoliikuntalajien harrastamiseen. Kampuksellamme ovat jäähalli, uimahalli, liikuntahalli, telinesali, hiihtoputki ja ulkokentät sekä laskettelurinteet. Tämä on kattaus, jossa vain mielikuvitus on liikkumisen rajana, ja johon lisänsä antaa vielä kaunis luonto omine areenoineen.

Vuokatti Sport Academyssä opiskelee reilun 200 opiskelijan joukko kahdeksan vakituisen opettajan sekä lukuisten vierailevien huippuasiantuntijoiden ohjauksessa. Voit opiskella liikuntaneuvojaksi, valmentajaksi, hierojaksi tai liikuntapaikkojenhoitajaksi. Voit tulla suorittamaan ammatillista perustutkintoa tai täydentää osaamistasi ammatti- tai erikoisammattitutkinnoilla. Nykyaikaiset opiskelumenetelmämme mahdollistavat opiskelun myös työnohella tai urheilu-uran ja opiskelun yhdistämisen.

Ponnista kohti unelmiasi, haasta itsesi, opi uutta ja saavuta tavoitteesi Vuokatti Sport Academyssä.

Vuokatti Sport Academy – Ponnista kohti unelmiasi!

Vuokatti Sport Academyn liikunta-alan koulutusten esittelyvideo. Ohita upotus: Vuokatti Sport Academyn liikunta-alan koulutusten esittelyvideo.

Ainutlaatuinen liikunta-alan kampus Vuokatissa.

Ohita upotus

Opiskele Vuokatissa!

Koulutukset Vuokatissa

Vuokatin toimipaikka kartalla

Vuokatin toimipiste Opistontie 4, 88610 Vuokatti Ohita upotus: Vuokatin toimipiste Opistontie 4, 88610 Vuokatti