Hyppää sisältöön
*

Tietoa KAOsta

Järjestämme Kainuun ammattiopistossa (KAO) toiseen asteen ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Perustehtävän, ammatillisen koulutuksen vastuullisen järjestämisen lisäksi, toimimme aktiivisesti alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi ja kasvualojen tukemiseksi yhteistyössä eri tahojen kanssa.

KAO tarjoaa ammatillista koulutusta monipuolisesti. Tarjontaan kuuluvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot ja erilaissa kehittämishankkeissa järjestettävät lyhyt- ja täydennyskoulutukset.

Toteutamme ammatillista koulutusta valtakunnallisesti. Vakituiset toimipaikat sijaitsevat Kajaanissa, Kuusamossa, Vantaalla ja Vuokatissa. KAOssa opiskelee vuosittain noin 3000 opiskelijaa yli 190 Suomen kunnasta sekä ulkomailta.

Perustutkinnon suoritettuasi ja työelämässä kannuksia hankittuasi voit erikoistua omalla alallasi tai täydentää osaamista ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa. Voit myös opiskella pelkän tutkinnon osan ja jatkokehittää juuri tarvitsemaasi osaamisaluetta. Omaa ammattitaitoasi voit ylläpitää ja kehittää myös muulla kuin tutkintoon tai sen osaan valmistavalla koulutuksella. Ammatillista lisäkoulutusta järjestämme sekä oppilaitoksessa että oppisopimuskoulutuksena.