Kulttuuriala

Yrityskiihdyttämö-markkinointiin

YritysAmiksessa paiskit töitä oikeille asiakkaille. Opit ammatin ja tavan toimia, jolla teet vaikutuksen tulevaan työnantajaasi. Jos aiot yrittäjäksi, olet myös silloin oikeassa paikassa. Tunnet varmasti sanonnan ´Rapatessa roiskuu´. Sekin on sallittua.

Opiskelijat työskentelevät yritysmäisissä ympäristöissä. Oppimistehtävät suunnitellaan työelämän työprosessien mukaan. Ammattitaito karttuu oppilaitoksen AmisYrityksissä, työssäoppimalla oikeissa yrityksissä, opiskelemalla verkossa ja tarvittaessa perinteisesti luokkaopetuksena tai NY-yrittäjänä.

Osaamista kartutetaan rennosti yhdessä tekemällä

Opiskelijoiden ja opettaja-valmentajien yhteistyö on mutkatonta ja henkilökunnan asenne opiskelijoita tukevaa ja arvostavaa. Eri vuosina opintonsa aloittaneet opiskelijat työnkentelevät yhdessä. Työprojekteja toteutetaan yhdessä muiden alojen opiskelijoiden, yritysten ja muiden koulun ulkopuolisten kumppaneiden kanssa.

Ideoit, toteutat ja opit tekemällä

Ammattitaitoa kasvatetaan oman alan töitä tekemällä. Työ lähtee kulloisenkin asiakkaan ja hänen tarpeidensa kartoittamisesta, tuotteen tai palvelun suunnittelusta ja toteutuksesta sekä päättyy markkinointiin, myyntiin ja asiakaspalautteen keräämiseen ja hyödyntämiseen. Opiskelussa ja työssäoppimisessa korostetaan vuorovaikutustaitoja, kestävän kehityksen hyödyntämistä, yrittäjämäistä asennetta, verkossa toimimista ja kansainvälisyyttä.

Jatkuvassa haussa hakeminen

Jatkuvassa haun koulutuksiin voit tutustua ja hakea täällä.

Yhteishaussa hakeminen

Kainuun ammattiopiston yhteishaussa oleviin koulutuksiin voit tutustua täällä. Yhteishaussa koulutuksiin haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tervetuloa opiskelemaan kulttuurialalle!

Musiikki- ja hiusala
Vuorikatu 2, 87100 Kajaani
opinto-ohjaaja Jukka Vuollet, p. 044 715 7764
koulutuspäällikkö Urpo Kovalainen, p. 044 797 0847

Media-ala
Opintie 3, 87100 Kajaani
opinto-ohjaaja Eeva-Liisa Mulari, p. 044 797 0810
koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi, p. 044 715 9280

etunimi.sukunimi@kao.fi

Koulutusalat