YritysAmis – kulttuuriala

Yrityskiihdyttämö-markkinointiin

YritysAmiksessa paiskit töitä oikeille asiakkaille. Opit ammatin ja tavan toimia, jolla teet vaikutuksen tulevaan työnantajaasi. Jos aiot yrittäjäksi, olet myös silloin oikeassa paikassa. Tunnet varmasti sanonnan ´Rapatessa roiskuu´. Sekin on sallittua. In Kainuu we call this ´Reilu meininki´.

Opiskelijat työskentelevät yritysmäisissä ympäristöissä. Oppimistehtävät suunnitellaan työelämän työprosessien mukaan. Ammattitaito karttuu oppilaitoksen AmisYrityksissä, työssäoppimalla oikeissa yrityksissä, opiskelemalla verkossa ja tarvittaessa perinteisesti luokkaopetuksena tai NY-yrittäjänä.

Osaamista kartutetaan rennosti yhdessä tekemällä

Kulttuurialan Timperintien kampus tunnetaan rennosta yhdessä tekemisen ja välittämisen ilmapiiristä. Opiskelijoiden ja opettaja-valmentajien yhteistyö on mutkatonta ja henkilökunnan asenne opiskelijoita tukevaa ja arvostavaa. Eri vuosina opintonsa aloittaneet opiskelijat työnkentelevät yhdessä. Työprojekteja toteutetaan yhdessä muiden alojen opiskelijoiden, yritysten ja muiden koulun ulkopuolisten kumppaneiden kanssa.

Ideoit, toteutat ja opit tekemällä

Ammattitaitoa kasvatetaan oman alan töitä tekemällä. Työ lähtee kulloisenkin asiakkaan ja hänen tarpeidensa kartoittamisesta, tuotteen tai palvelun suunnittelusta ja toteutuksesta sekä päättyy markkinointiin, myyntiin ja asiakaspalautteen keräämiseen ja hyödyntämiseen. Opiskelussa ja työssäoppimisessa korostetaan vuorovaikutustaitoja, kestävän kehityksen hyödyntämistä, yrittäjämäistä asennetta, verkossa toimimista ja kansainvälisyyttä.

Jatkuvassa haussa hakeminen

Jatkuvassa haun koulutuksiin voit tutustua ja hakea täällä.
Lyhyt- ja täydennyskoulutukset löydät täältä.

Yhteishaussa hakeminen

Kainuun ammattiopiston yhteishaussa oleviin koulutuksiin voit tutustua täällä.
Yhteishaussa koulutuksiin haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tervetuloa opiskelemaan kulttuurialalle!

Timperintie 3, 87400 Kajaani
(08) 6165 6463
etunimi.sukunimi@kao.fi

koulutusjohtaja Urpo Kovalainen, p.044 797 0847
opinto-ohjaaja Eeva-Liisa Mulari, p. 044 797 0810
opintosihteeri Katja Sirviö p. 044 797 0487

Koulutusalat