Luonnollisesti unelmista totta

Nosto_luonnonvara_ala_Laura_ja_Josefiina

Meillä luonnonvara-alalla opiskelussa tärkeintä on tekemällä oppiminen. Tulevaisuuden ammattilaisia ei kouluteta teorialuennoilla vaan tekemällä, kokemalla ja harjoittelemalla. Oppimiseen tukena ovat Seppälän koulutilan oppimisympäristöt: navetta, talli, puutarha, verstas, metsät, vihertyöhalli, piha-alueet ja urheilunurmien oppimisympäristö. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa ja yrityksissä oppiminen on meillä merkittävässä osassa kaikkia opintoja. Lisäksi alueellamme toimivat eläintenhoidon oppimisympäristöinä toimivat eläinalan monipuolinen palveluntarjoaja Aisti ja Tunne sekä Eläinsairaala CountryPolis. Lisäksi Impilinnan idyllisessä karjanhoitokoulussa on nykyaikainen koekeittiö.

Koskaan ei ole liian aikaista tai myöhäistä opiskella unelmiensa ammattiin: koulutuksia löytyy sekä aikuisille, että nuorille monimuoto-, verkko ja lähiopetuksena. Luonnonvara-alan töissä omien käsien jälki näkyy ja työllä on merkitystä. Meidän työnämme on vaalia kasvun ihmettä, jota myös opiskelu on: kasvua ammattiin ja ammattilaiseksi. Kaiken tekemisen taustalla on tavoite oppimisesta. Periaatteenamme on, että tekemällä oppii ja siihen haluamme opiskelijoitammekin kannustaa.

Se joka ei tee koskaan virheitä, ei tee mitään muutakaan. Koulu on yrittämistä, erehtymistä, tekemistä ja kokemista varten.

Tervetuloa opiskelemaan luonnonvara-alalle!

Jatkuvassa haussa hakeminen

Tutkintotavoitteisiin koulutuksiin voit tutustua ja hakea jatkuvan haun kautta.

Yhteishaussa hakeminen

Kainuun ammattiopiston yhteishaussa oleviin koulutuksiin voit tutustua Yhteishaku -sivulla
Yhteishaussa luonnonvara-alan koulutuksiin haetaan osoitteessa opintopolku.fi.

Ota yhteyttä

Luonnonvara-ala, Seppälän toimipiste
Kirkkoahontie 115, 87910 Linnantaus

toimisto p. 044 797 0487

Renne Sänisalmi, koulutuspäällikkö
p. 044 797 4512, renne.sanisalmi(a)kao.fi

Jukka Vuollet, opinto-ohjaaja
p. 044 715 7764 , jukka.vuollet(a)kao.fi

Jatta Ahlsten, erityisopettaja
p. 044 797 0865, jatta.ahlsten(a)kao.fi

Koulutusalat