Luonnollisesti unelmista totta

Nosto_luonnonvara_ala_Laura_ja_Josefiina

Meillä YritysAmis Luonto-alalla opiskelussa tärkeintä on tekemällä oppiminen. Tulevaisuuden ammattilaisia ei kouluteta teorialuennoilla vaan tekemällä, kokemalla ja harjoittelemalla. Oppimiseen tukena ovat Seppälän koulutilan oppimisympäristöt: navetta, talli, puutarha, verstas, metsät, vihertyöhalli, piha-alueet ja urheilunurmien oppimisympäristö. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa ja yrityksissä oppiminen on meillä merkittävässä osassa kaikkia opintoja. Lisäksi alueellamme toimivat eläintenhoidon oppimisympäristöinä toimivat eläinalan monipuolinen palveluntarjoaja Aisti ja Tunne sekä Eläinsairaala CountryPolis. Lisäksi Impilinnan idyllisessä karjanhoitokoulussa on nykyaikainen koekeittiö.

Koskaan ei ole liian aikaista tai myöhäistä opiskella unelmiensa ammattiin: koulutuksia löytyy sekä aikuisille, että nuorille monimuoto-, verkko ja lähiopetuksena. Luonnonvara-alan töissä omien käsien jälki näkyy ja työllä on merkitystä. Meidän työnämme on vaalia kasvun ihmettä, jota myös opiskelu on: kasvua ammattiin ja ammattilaiseksi. Kaiken tekemisen taustalla on tavoite oppimisesta. Periaatteenamme on, että tekemällä oppii ja siihen haluamme opiskelijoitammekin kannustaa.

Se joka ei tee koskaan virheitä, ei tee mitään muutakaan. Koulu on yrittämistä, erehtymistä, tekemistä ja kokemista varten.

Tervetuloa opiskelemaan luonnonvara-alalle!

web_YritysAmis-logo

Jatkuva haku

Tutkintotavoitteisiin koulutuksiin voit tutustua ja hakea jatkuvan haun kautta (sekä aikuiset että nuoret) KAO:n verkkosivuilta.
Lyhyt- ja täydennyskoulutuksiin haetaan myös KAO:n verkkosivuilta.  
Alan koulutustarjontaan voit tutustua koulutustarjonta-sivulla.

Yhteishaussa hakeminen

Kainuun ammattiopiston yhteishaussa oleviin koulutuksiin voit tutustua Yhteishaku -sivulla
Yhteishaussa luonnonvara-alan koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Ota yhteyttä

Kainuun ammattiopisto,
Luonnonvara-ala, Seppälän toimipiste
YritysAmis Luonto
Kirkkoahontie 115 
87910 Linnantaus
toimisto p. 044 797 0487 

Leena Karjalainen, koulutusjohtaja
p. 044 286 3649 , leena.karjalainen(a)kao.fi

Aimo Lasanen, opinto-ohjaaja
p. 044 284 7306 , aimo.lasanen(a)kao.fi

Jatta Ahlsten, erityisopettaja
p. 044 797 0865, jatta.ahlsten(a)kao.fi

Lue opiskelijatarinoita KAO:n sivuilta

 

Koulutusalat