Hyppää sisältöön
Koulutukset

(JOTPA) CAM-ohjelmoinnin tehostaminen konepajoissa

Tavoite ja sisältö

Koulutuksella tuetaan konepajayritysten koneistustoiminnan tehostamista sekä automatisaatiota. Kehitystoimintaa tehdään yhteistyössä maahantuojien ja ohjelmistotoimittajien kanssa.

Käytettävissä olevia ohjelmistoja ovat mm. OneNote, Teams, MasterCam, WinCam, Fusion 360, Aberlink 3D (mittausohjelma) ja 3D-tulostusohjelmistoja. Koulutuksen sisältöjä muokataan yrityksen ja osallistujien tarpeiden mukaisesti.

Toteutus ja kesto

Koulutusta toteutetaan ajanjaksolla 1.4.2024 – 31.5.2025. Osallistujan koulutusaika/kesto määräytyy osaamisen kehittämistarpeista.

Koulutus toteutetaan erikseen sovitusti lähipäivinä, Teamsin välityksellä ja/tai työpaikalla. Opiskelijat ja ohjaajat perehdytetään tarvittaviin digitaitoihin koulutuksen alussa.

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama (JOTPA). Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Lisätietoa koulutuksesta

 • Schroderus Arto

  opettaja

  Toimipaikka

  Kone- ja tuotantotekniikka

  Kone- ja tuotantotekniikka

 • Rönty Ari

  opettaja

  Toimipaikka

  Kone- ja tuotantotekniikka

  Kone- ja tuotantotekniikka

 • Kysy koulutuksesta