Hyppää sisältöön

SAKUStars 2024 -kulttuurikilpailuista kunniamainintoja ja pronssia

SAKUStars -kulttuurikilpailut järjestettiin 23.-25.4. Ikaalisissa. KAO:n opiskelijat osallistuivat monipuolisesti eri sarjoihin. Mukaan tarttui yhteishengen ja hyvän fiiliksen lisäksi myös kunniamainintoja ja yksi pronssisija.

Media-alan opiskelijat Markus Leinonen ja Juho Hentilä saivat pronssia Videotarina -sarjassa. Sarjaan osallistui 24 kilpailijaa ja jokainen sai käyttää luovuutta ”Yhdessä tekeminen” -teeman ympärillä. Lisäksi media-alan opiskelijat Saila Uusitalo ja Leevi Kemppainen saivat kunniamaininnan samasta Videotarina -sarjasta.

Media-alan opiskelija Moona Moilanen esitti herkän ja koskettavan tanssiesityksen Yksintanssi -sarjassa. Moona sai kovatasoisessa sarjassa esityksestään kunniamaininnan.

Kone- ja tuotantotekniikan opiskelija Reijo Kontio osallistui taidokkaasti lausuntaan, josta hän sai kunniamaininnan. Lisäksi hän osallistui karaokeen.

Videotarina lajiin osallistuivat sosiaali- ja terveysalan opiskelijat Aliisa Karhu ja Viivi Karjalainen, kasvatus- ja ohjausalalta Elliida Väisänen, Jenniina Heikkinen, Tiia Pääkkönen ja Hilma Juntunen sekä media-alalta Juho Hentilä, Markus Leinonen, Leevi Kemppainen ja Saila Uusitalo.

Suosittuun runo tunnissa sarjaan osallistui kasvatus- ja ohjausalan opiskelijat Hilma Juntunen ja Tiia Pääkkönen.

Myös suosittuihin Taidetta kahdessa tunnissa ja Mallin mukaan -sarjoihin osallistuivat kasvatus- ja ohjausalan opiskelijat Sofia Karjalainen, Sara Hirvi ja Netta Moilanen sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelija Anni Kallio ja media-alan opiskelija Alina Kazakova.

Matvei Chumak media-alalta osallistui Soolosoitin -sarjaan.

Valokuvataidetta päivässä -sarjassa kilpailivat media-alalta Juho Hentilä, Markus Leinonen, Leevi Kemppainen ja Saila Uusitalo. Sosiaali- ja terveysalalta osallistuivat Aliisa Karhu ja Viivi Karjalainen sekä kasvatus- ja ohjausalalta opiskelijat Elliida Väisänen ja Jenniina Heikkinen.

Onnittelut ja kiitokset kaikille osallistujille, tukijoukoille sekä järjestäjille!

Aihealueet