Hyppää sisältöön
*

Valtakunnallista Oppisopimusviikkoa vietetään 2.-8.10.2023 – Kiehimänportti Oy Neste Paltamo ehdolla vuoden oppisopimustyönantajaksi

Vuosi 2023 on oppisopimuksen juhlavuosi, sillä ensimmäisen oppisopimuslain voimaantulosta on 100 vuotta. Juhlavuosi huipentuu valtakunnalliseen Oppisopimusviikkoon, jota vietetään 2.-8.10.2023. Oppisopimusviikon tarkoituksena on, että mahdollisimman moni kuulisi oppisopimusopiskelun sekä työelämässä oppimisen lukuisista mahdollisuuksista sekä toisi esiin ammatillista osaamistaan. Valtakunnallisen teemaviikon järjestää Suomen Oppisopimusosaajat ry.

Oppisopimusviikon yhteydessä Suomen Oppisopimusosaajat ry palkitsee ansioituneita oppisopimusopiskelijoita, työnantajia, työpaikkaohjaajan ja mentorin sekä yrittäjä-oppisopimusopiskelijan.

Kainuun ammattiopisto on esittänyt vuoden oppisopimustyönantajaehdokkaaksi Kiehimänportti Oy / Neste Paltamoa. Kiehimänportti Oy Neste Paltamon yrittäjä Pirjo Ronkainen on ollut vuosikausia oppisopimusmyönteinen työnantaja. Hän tuo aktiivisesti esille oppisopimuskoulutuksen ja työelämässä oppimisen tärkeyttä useissa eri foorumeissa. Lisäksi Pirjo Ronkainen on osallistunut aktiivisesti Kainuun ammattiopiston toimintaan, ollen mukana mm. Kainuun matkailu- ja ravitsemisalan taiturit -kilpailussa tuomarina sekä osallistumalla tutkinnon perusteen uudistamistyöhön.

”Oppisopimusopiskelija tuo yritykseen omaa viihtyvyyttä, ja samalla pystytään vastaamaan työvoimatarpeeseen oppisopimusopiskelijan kautta, ja saadaan omannäköinen työntekijä.” toteaa Kiehimänportti Oy Neste Paltamon yrittäjä Pirjo Ronkainen.