Hyppää sisältöön
Koulutusliikelaitoksen johtaja Anssi Tuominen, kunniamerkin saaja Seija Väätäinen, KAO Kuusamon koulutuspäällikkö Jaana Pesonen ja Kuusamon kaupungin va. sivistystoimenjohtaja Anne-Koski Heikkinen.
Kuvassa kunniamerkin jakaja koulutusliikelaitoksen johtaja Anssi Tuominen (oik.), kunniamerkin saaja Seija Väätäinen, KAO Kuusamon koulutuspäällikkö Jaana Pesonen ja Kuusamon kaupungin va. sivistystoimenjohtaja Anne-Koski Heikkinen.

Opintosihteeri Seija Väätäiselle Valkoisen Ruusun I luokan mitali

Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikan opintosihteerin tehtävästä eläköityneelle Seija Väätäiselle on myönnetty tasavallan presidentti Sauli Niinistön toimesta Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali. Kunniamerkki luovutettiin KAO Kuusamon toimipaikassa perjantaina 4.6. pidetyssä kevätjuhlassa. Kunniamerkin luovutti koulutusliikelaitoksen johtaja Anssi Tuominen ja Kuusamon kaupungin va. sivistystoimenjohtaja Anne Koski-Heikkinen.

Seija Väätäinen on toiminut Kuusamossa ammatillisen koulutuksen uraa uurtavana opiskelijahallinnon kehittäjänä ja Primus opiskelijahallinto-ohjelman pääkäyttäjänä sekä käytön opastaja ja kansallisen Koski-tietovarannon oppilaitoskohtaisena pääkäyttäjä. Seija on työssään osoittanut esimerkillistä sitoutumista kaikkiin hänelle annettuihin työtehtäviin.

Seija Väätäinen
Valkoisen Ruusun I luokan mitali luovutettiin Seija Väätäiselle KAO Kuusamon toimipaikan kevätjuhlassa 4.6.2021

Työuransa aikana Seija kehitti jatkuvasti ammatillista osaamistaan ja hän on jakanut sitä yhteistoiminnallisesti koko työyhteisölle ammatillisen koulutuksen jatkuvassa muutostilassa. Hän on aktiivisesti omalla positiivisella ja eteenpäin kannustavalla asenteella kehittänyt ja edesauttanut työyhteisönsä hyvinvointia ja työssä jaksamista toimimalla, esimerkiksi toimimalla henkilökuntakerhossa.

Vapaa-ajan harrastukset ja järjestötyö ovat tukeneet ammatillisen osaamisen kehittämistä ja kehittymistä. Seija on toiminut aktiivisesti eri järjestötöissä, mm. Kuusamon VPK ry:n hallituksen varapuheenjohtajana ja naistyötoimikunnan puheenjohtajana, Oulun läänin pelastusliitto ry:n sihteerinä ja SPEKin Oulun läänin edustajana valtakunnallisissa kokouksissa.

Aihealueet