Hyppää sisältöön

Auta meitä kehittämään ammatillista koulutusta vastaamalla työpaikkakyselyyn

Lähetämme tänään sähköpostitse valtakunnallisen Työpaikkakyselyn kaikille työpaikoille, joissa on päättynyt oppisopimus- tai koulutussopimus 1.1.-30.6.2023 välisenä aikana. Kyselyyn vastaamalla pääset antamaan palautetta työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja yhteistyön toimivuudesta KAO:n eli Kainuun ammattiopiston kanssa. Vastauksesi ovat tärkeitä toimintamme ja yhteistyömme kehittämiseksi. Muista tarkkailla sähköpostiasi!

Työpaikkakyselyihin vastaamalla vaikutat alueesi ammatillisen koulutuksen tasoon, toteuttamiseen ja rahoitukseen, jolla koulutamme kanssanne osaajia työelämään. Pystymme kehittämään palveluitamme ja tarjoamiamme koulutuksia, kun annat palautetta työpaikan näkökulmasta. Ammatillisen koulutuksen kehittäminen on tärkeää nyt, kun ammattitaitoisista työntekijöistä on monella alalla pulaa. Vastaamalla alueidemme koulutustarpeisiin voimme nostaa yritysten osaamispääomaa ja sitä kautta myös yritysten päämäärät ja tavoitteet ovat yhä paremmin saavutettavissa.

Oppilaitoksemme saa rahoitusta monesta eri lähteestä. Työpaikkakyselyiden avulla saamme rahoitusta työpaikkaohjaaja- ja työpaikkakyselyn tulosten perusteella lähes miljoonan euron verran vuodessa, joka on kolmasosa KAO:n vaikuttavuusrahoituksesta. Tämän vuoksi on tärkeää, että kaikki, joilla on ollut oppisopimus- tai koulutussopimusopiskelijoita vastaavat kyselyihin. Toki näihin kyselyihin vastaamiseen menee hetki aikaa, mutta tässä tapauksessa aika on kirjaimellisesti rahaa.

Lisätietoja kyselystä löydät Työelämäpalaute -sivultamme tai ottamalla yhteyttä Jyrki Kilposeen.

Arvostamme suuresti panostasi työelämäyhteistyöhön ja odotamme innolla mahdollisuutta kuulla mielipiteitäsi ja ehdotuksiasi. Kiitos etukäteen osallistumisestasi ja arvokkaasta panoksestasi ammatillisen koulutuksen kehittämiseksi.

Lisätietoja antaa