Hyppää sisältöön
Kampaaja laittaa kampauspään hiuksia

KAO HIUS-KAUNEUS Kajaani

Hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat ja opettajat jäävät kesälomalle. Kiitos kuluneesta keväästä kaikille asiakkaille! Kosmetiikkaneuvoja opiskelijoiden aikoja löytyy timmasta syksylle vk 33-39. Varaa oma aikasi jo nyt!

—-

Teemme opiskelijatyönä hiusten- ja hiuspohjanhoitoja, hiustenleikkauksia, kampauksia, väri-, ja kihartamiskäsittelyjä sekä partakäsittelyjä. Kampaamostamme myös hiustenhoitotuotteet itselle tai lahjaksi. Olemme avoinna opintosuunnitelman ja sopimuksen mukaan.

Kosmetiikkaneuvojaopiskelijat tekevät opiskelijatyönä mm. erilaisia kasvohoitoja, manikyyrejä, kestolakkauksia, ehostuksia arkeen ja juhlaan, kestovärjäyksiä ripsiin ja kulmiin sekä kulmien muotoilua, laminointeja sekä kestotaivutuksia ripsille. Hoitoja on tarjolla sen mukaan mitä opiskelijat opiskelevat opetussuunnitelman mukaan. Voimme tarjota sopimuksen mukaan ryhmille ihonhoidon ohjausta, tai suunnitella muuta yhteistä mukavaa työporukoille tai kaveriporukoille. Vuorikadun kampuksella on meidän opetushoitolamme. Meiltä saat myös ostettua kosmetiikkaa ihon hoitoon, ehostuksiin sekä käsien hoitoon itselle tai lahjaksi.

Tervetuloa!

Sähköinen ajanvaraus

Ohita upotus
Ohita upotus