Hyppää sisältöön
Ravintola Kisälli

Ravintola Kisälli

Trendikäs ja tunnelmallinen ravintola Kisälli tarjoaa asiakkaille keittolounaan, kotiruokalounaan tai vaihtoehtoisesti lounaan à la carte-listalta. Keittiössä ja salissa asiakkaita palvelevat kokki- ja tarjoilijaopiskelijat. Ravintola Kisällissä on noin 120 asiakaspaikkaa.

Kisällin lounas

Lounas rauhallisessa Ravintola Kisällissä katkaisee työpäivän ja tarjoaa rentouttavan ruokailuhetken. Suosittelemme lounaalle pöytävarausta. Pöytävarauksissa huomioimme porrastetusti kattausaikoja. Lounasaika on arkisin klo 11.00 – 13.00.

Keittolounas 8,00 €, kotiruokalounas 9,50 €.

Ruoat sisältävät salaatti- ja leipäpöydän antimet, keiton, kotijuomat, kahvin tai teen. Käyttämämme liha on suomalaista.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tervetuloa!

 • Kisälli on joululomalla ja kiinni ja avaamme helmikuun alussa.

  __________________________

  VL vähälaktoosinen
  L laktoositon
  M maidoton
  K kasvisruoka
  VE vegaaninen
  G gluteeniton
  *  saatavana gluteenittomana

 • Tilauspalvelut

  Ravintola Kisällistä saat tilauksesta juhla- ja kokouspalveluja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kisällissä on oiva mahdollisuus tarjota liikelounas, juhlistaa syntymä- tai muita merkkipäiviä ja nauttia hyvästä ruuasta, palvelusta ja viihtyisästä tunnelmasta.

  Kokoustila Kisälli kabinetti

  Ravintola Kisällissä on 25 henkilön kokoustila Kisälli kabinetti. Tilassa on videotykki, tietokone, dokumenttikamera ja liitäntämahdollisuus omalle kannettavalle tietokoneelle. Kokoustilaisuuksien järjestäminen Kisällissä on vaivatonta, sillä me hoidamme toiveenne mukaiset järjestelyt.

Sijainti


Ravintola Kisälli Opintie 3, Oppi 4 Ohita upotus: Ravintola Kisälli Opintie 3, Oppi 4