Hyppää sisältöön

Haluan päivittää osaamistani tai vaihtaa alaa

Jatkuva haku on kaikille avoin hakuväylä ammatilliseen koulutukseen. Jatkuvassa haussa voit hakea suorittamaan perustutkintoa, ammattitutkintoa tai erikoisammattitutkintoa. Voit päivittää osaamistasi myös tutkinnon osilla. Koulutuksiimme voit hakea ympäri vuoden.

Sinulla voi olla aiempi tutkinto, mutta voit hakea myös ilman peruskoulun jälkeistä koulutusta. Jatkuvassa haussa huomioidaan hakijalta kolme (3) koulutushakutoivetta. Jatkuvassa haussa valittujen opiskelijoiden opintojen aloituspäivä suunnitellaan opiskelijan henkilökohtaisen aikataulun mukaan.

Työpaikka, mutta ei alan tutkintoa?

Jos sinulla on tutkinnon ammattitaitovaatimuksiin sopiva työpaikka ja siellä sopivat työtehtävät, sinun kannattaa valita opiskelu oppisopimuksella. Kaikki koulutuksemme on mahdollista suorittaa osittain tai kokonaan oppisopimuskoulutuksena. Voit joustavasti siirtyä opiskelujen aikana eri suoritustavasta toiseen.

Opiskelija voidaan henkilökohtaistaa myös opintojen aikana suorittamaan osa tutkinnosta oppisopimuksella sopivan työpaikan löydyttyä.

Tutustu oppisopimuskoulutukseen.

Tutustu jatkuvan haun koulutuksiin!

Koulutukset jatkuvassa haussa