Hyppää sisältöön
NY-semifinalistit Kajaanin Prismalla yhteiskuvassa.

Olen kiinnostunut yrittäjämäisestä opiskelusta

Yrittäjyyspolku kehittää työelämässä tarvittavia taitojasi.

Yrittäjämäinen opiskelu on tekemällä oppimista. Opit yrittäjyyteen liittyviä tietoja ja taitoja, esimerkiksi oman työn suunnittelua ja vastuunottamista. Pääset kokeilemaan ja kehittämään omia vahvuuksiasi ja osaamistasi. Opiskelet tiimissä ja verkostoidut, hankit osaamista yksin tai yhdessä. Nämä taidot ovat arvokkaita työelämässä, toimit sitten työntekijänä tai yrittäjänä.

Yrittäjämäinen tapa opiskella omaa alaa on käytännön läheinen tapa hankkia osaamista. Voit työskennellä omassa yrityksessäsi tai perustaa opintojesi aikana harjoitusyrityksen tai oikean yrityksen, jossa pääset kokeilemaan yritysideaasi. Tuemme sinua yrittäjyyspolullasi. Voit yhdistää yrittäjämäisen tavan opiskella mihin tahansa alaan.

Yrittäjyyspolulla kuljet kohti yrittäjyyden taitoja ja voit edetä oman kiinnostuksen mukaan.

Kaikissa perustutkinnoissa opintoihisi kuuluu pakollinen opintojakso, joka voi sytyttää sinulle kipinän yrittäjyysopintoihin. Halutessasi voit yhdistää opintoihisi yrittäjyyden opintoja ammatillisina tutkinnon osina ja yhteisten aineiden valinnaisina opintojaksoina. Yrittäjämäinen opiskelu voi jatkua koko opiskeluajan.

Innostu ja voit toteuttaa unelmasi ja haaveesi!